PIN Forum – Future of Tech

Prima ediție a PIN Forum* este aproape!
Suntem bucuroși să vă invităm la un eveniment organizat de People of Tech, deschis dezbaterii și dialogului. Vom pune țara la cale despre viitorul tehnologiei cu doi invitați extraordinari: Răzvan Rughiniș și Cristian Pațachia.

Răzvan Rughiniș, profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnice din București, unde predă cursuri de securitate cibernetică, internetul lucrurilor și protecția vieții private, cercetător și unul dintre inițiatorii programului Innovation Labs, analizează problemele și potențialul structurilor digitale care fac din ce în ce mai mult parte din viețile noastre.

Cristian Paţachia, Development & Innovation Manager Orange România. Manager cu peste 20 ani de experiență în industria telecomunicațiilor, acoperind o gamă largă de tehnologii, dezvoltare de produse și managementul inovației.În prezent este managerul echipei de Dezvoltare și Inovare din departamentul de inginerie și coordonează multiple proiecte de cercetare în următoarele domenii: 5G și rețelele viitorului, securitate cibernetică, orașe inteligente, expunerea și monetizarea de APIs, tehnologii cloud și IoT/M2M.

Programul evenimentului:
12:00 – 12:30 – Greeting & Networking
12:30 – 13:15 – Răzvan Rughiniș
13:15 – 13:35 – Coffee break
13:35 – 14:30 – Cristian Pațachia

*PIN Forum este parte din PIN awards 2023, un eveniment al premiilor în industria IT & Outsourcing. Mai multe detalii despre eveniment aici: pinawards.ro

Inscrie-te la eveniment

Consent Management Platform by Real Cookie Banner